Chatbot Fejlesztés

To The Moon Cégcsoport

Szeretne ügyfeleivel azonnal kapcsolatot teremteni? Gyakori kérdésekre egyszerűbben válaszolni?

Ne hagyja ki egy ChatBot jelentette előnyt!

Chatbot fejlesztés

Miért is éri meg?


Mi is az a ChatBot? A ChatBot egy olyan rendszer vagy robot ami az Ön weboldalán vagy közösségi médiás oldalán dolgozik és az üzenetek feldolgozását segíti.

Mire tudom használni? Több lehetőség is rejlik a technológiában. Talán az elsődleges az automatikus válasz így rögtön kapcsolatot teremthet az ügyféllel vagy felhasználóval. Egy ChatBotot használhat arra is, hogy a gyakran feltett kérdésekre egy előre összeállított választ adjon meg. Ezenkívül az üzenetek elosztását és a megfelelő ügyfélszolgálati kolléga kiválasztását is megkönnyíthei.

Miért is éri meg? Egy jól beállított ChatBot nagy részben tudja tehermentesíteni az ügyfélszolgálattal foglalkozó kollégákat. Fontosnak tartjuk kiemelni, jelenleg egyetlen ChatBot sem képes teljesen helyettesíteni az emberi munkát, viszont megkönnyíti azt. Egy jó ChatBot segít megválaszolni, szelektálni és szortírozni a kérdéseket ezzel felgyorsítja es megkönnyíti az üzenetek áramlását. A fent említett lehetőségek csak néhányak a hosszú listából, itt szinte csak a képzelet szab határt! Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megtervezhessük az Önnek személyre szabott ChatBotot!

Mennyibe kerül? A ChatBot induló ára 60 000 Ft, viszont fontos kiemelni minden projekt nagyon különböző! A pontos árhoz szükségünk van arra, hogy Ön pontosan mire is szeretné használni az elkészült programot. Több információhoz vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon vagy e-mailben!

ChatBot Szolgáltatások

Tudjon meg többet ChatBot szolgáltatásunkról.

Chatbot fejlesztés

Annak, hogy könnyen és gyorsan kapcsolatot tudjon tartani ügyfeleivel vagy, hogy megkönnyítse az információ átadást a legegyszerűbb módja a chatbot! Chatbot tervezést, és készítést is vállalunk külön Facebook oldalra és külön weboldalakra. További információkért keressen fel bennünket a kapcsolat menüpontban.

Ingyenes konzultáció

Kérje ingyenes konzultációnkat a kapcsolat menüpontban. Kollégánk nemsokára felveszi önnel a kapcsolatot ahol válaszol esetlegesen felmerülő kérdésekre és előkészíti a közös munkafolyamatot.

Kapcsolat

Írjon nekünk üzenetet, kérje ingyenes konzultációnkat és kollégánk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot!

A megadott adatait nem tároljuk, az üzenet elküldését követően törlődnek.

Elérhetőségek

Telefonos nyitvatartás : H - P : 9.00 - 16.00

Telefon : +36 30 883 8442

E-mail : marketing@tothemoon.hu

Kapcsolat felvétele