To The Moon

Online Marketing | Magyarország

Legyen szó online marketingről, weboldalakról, reklámokról vagy céges rendszerekről a legjobb helyen jár!

Rólunk

Forduljon hozzánk bizalommal!

"Akik elég őrültek ahhoz, hogy elhiggyék, meg tudják változtatni a világot, ők azok akik meg is teszik."

Miért válasszon minket? : Szeretne az Online világba terjeszkedni? Olyan számú új ügyfelet és kattintást elérni mint még korábban soha? Ez velünk gyerekjáték! Kérje ingyenes konzultációnkat a kapcsolat menüpontban e-amilben vagy telefonon és kollégánk minden kérdésére válaszol. A céljai alapján a marketing stratégiáját teljes mértékben az Ön igényeire szabjuk! A marketing kampány megvalósítására minden olyan modult igénybe veszünk ami szükséges. Ilyen például a weboldal, közösségi média, reklámfilm és sok más. Erről a szolgáltatások menüpontban olvashat részletesen. Egyik fő profilunk a weboldalak készítése, ha szeretne többet megtudni róla kattintson ide! Létrehoztunk ügyfeleinknek néhány általunk előre összeállított csomagot. Ezt a csomagok menüpontban tekinthetik meg. Ezek a csomagok csak javaslatok, az Ön igényei szerint bármit megvalósítunk, vegye fel velünk a kapcsolatot és kérje ingyenes konzultációnkat! Tanácsra lenne szüksége? Elakadt a Marketing folyamat tervezésében esetleg megvalósításában? Keressen fel bennünket, cégünknél Online Marketing elemzésre és tanácsadásra is van lehetősége!

Magunkról : Csapatunk főleg programozokból és webfejlesztőkből áll, ebből adódóan mondhatni ez a mi terepünk! Mi akik az online világ ölelésében nőttünk fel tudjuk igazán mit, hol, mikor, hogyan és kivel érdemes reklámoztatni a tökéletes siker érdekében. Ezért merjük azt mondani ha minket választ nem fog csalódni. Programozókon kívűl együtt dolgozunk grafikussal, fotóssal, és közösségi oldalakra szakosodott munkatársunk is akad.

Szolgáltatások

Tudjon meg többet szolgáltatásainkról és működésükről.

Weboldalak

A jó online marketing egyik alapja a weboldal. A jó weboldal szükséges minden olyan személynek aki eredményesen szeretne terjeszkedni az online világba. Ha többet szeretne megtudni weboldalainkról tekintse meg portfoliónkat vagy görgessen lejjebb és olvassa el az összefoglalónkat.

Közösségi oldalak

Napjainkban a legnagyobb Marketing értéke a közösségi oldalakon található reklámoknak van. A Re-marketingnek köszönhetően a hírdetés olyan felhasználókat ér el akiknek érdeklődési körük vagy lakhelyünk megegyezik a mi szolgáltatásunkal. Ezzel a marketinggel és az adott oldalon felkapott Influencerekkel igazán kimagasló hatást érhetünk el.

Google AdWords

Akár új látogatókat szeretne weboldalára vonzani, online értékesítéseit szeretné növelni, akár több telefonhívást szeretne kapni, vagy rá szeretné venni ügyfeleit, hogy legközelebb is Önnél vásároljanak – a Google Ads mindenben segít. Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Reklámfilmek

A reklámfilmek/videók nagyon fontosak egy-egy termék vagy cég számára. Szolgáltatásaink közé tartozik a reklám videók készítése. Ezek a videók kerülhetnek ki a különböző platformon elhelyezett hirdetésekbe vagy akár Influencereknél is. Több millió stock videóklipp áll rendelkezésünkre amelyekből szinte minden igénynek megfelelő reklám készíthető.

Rendezvény Marketing

Rendezvény esetén a teljes Marketing kampány lebonyolítását vállaljuk. Ez alatt értjük : reklámfilm készítése, online kampány levezényelése, esemény létrehozása, weboldal és grafikai munkák készítése, szponzorok keresése.

Grafika

Amennyiben a partnerünknek nem áll rendelkezésére megfelelő grafikus reklámanyag mi ebben is segítünk. Saját grafikusunkkal együtt dolgozva alkotjuk meg a reklám képeket, weboldal designokat és logokat.

Chatbot fejlesztés

Annak, hogy könnyen és gyorsan kapcsolatot tudjon tartani ügyfeleivel vagy, hogy megkönnyítse az információ átadást a legegyszerűbb módja a chatbot! Chatbot tervezést, és készítést is vállalunk külön Facebook oldalra és külön weboldalakra. További információkért keressen fel bennünket a kapcsolat menüpontban.

Rendszerek

Megrendelésre készítünk egyedi, személyre szabott rendszereket cégeknek a gyors információ megosztásra vagy feladatok kézbesítésére. Tegye sokkal egyszerűbbé az Ön és munkatársai minden napjait. Itt csak a képzelet jelent határt!

Tanácsadás

Amennyiben bármilyen kérdése lenne vagy megakadt a marketing folyamat tervezésekor forduljon hozzánk! Minden ügyfelünknek segítséget nyújtunk az online marketing folyamat tervezésétől egészen a megvalósításig. Amint lefektetjük, a célokat a reklámmal kapcsolatban mi az egész folyamatot megtervezzük és akár meg is valósíthatjuk.

Ingyenes konzultáció

Kérje ingyenes konzultációnkat a kapcsolat menüpontban. Kollégánk nemsokára felveszi önnel a kapcsolatot ahol válaszol esetlegesen felmerülő kérdésekre és előkészíti a közös munkafolyamatot.

Weboldalak

A jó weboldal a sikeres marketing egyik alapja!A weboldalak jelentik egyik fő profilunk! A mai világban sokan úgy érzik a Facebook és Instagram oldal helyettesíthet egy igényes weboldalt. Álláspontunk szerint ez a meglátás téves. Akár új ügyfelekről, üzleti partnerekről vagy meglévő vásárlókról van szó, rengeteg következtetést vonnak le az adott cégről a weboldal alapján. Az igényes, átlátható és felhasználó barát weboldal segít pozitív benyomást kelteni akár már első látásra is!

Miért velünk dolgozzon együtt? : Munkánk folyamán az Ön álmát szeretnénk megvalósítani. A weboldalt az Ön igényei alapján hozzuk létre, abban a stílusban amire szüksége van. Minden weboldalunk reszponzív így az összes felületen biztosítva a tökéletes megjelenést. Ezenfelül minden olyan rendszert beépítünk a weboldalba amire szükség van, ez alatt gondolunk hírlevél, fórum, blog, hír rendszer és még sokminden másra! További információkért és árajánlat kérésért vegye fel velünk a kapcsolatot.

Portfolió

Tekintse meg a korábbi projektjeink, általunk készített weboldalakat.

Bácska-Logistik Kft. / Weboldal

Bácska-Logistik Kft. / Weboldal

Bácska-Logistik Kft. / Weboldal

Piloxing / Weboldal

Piloxing / Weboldal

Filmek / Weboldal

Etippek / Weboldal

Etippek / Weboldal

Bistró / Weboldal

Bistró / Weboldal

Likvid / Weboldal

Likvid / Weboldal

Likvid / Weboldal

Futóbarátok / Weboldal

Futóbarátok / Weboldal

Partner program

Regisztráljon a partner programunkba, értesüljön a legújabb híreinkről, és gazdagodjon egy 5%-os kupod kóddal!
A regisztrációval hozzájárul, hogy adatait kezeljük.

Adatait bizalmassan kezeljük.
Harmadik félnek nem adjuk ki!

Kapcsolat

Írjon nekünk üzenetet, kérje ingyenes konzultációnkat és kollégánk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot!

A megadott adatait nem tároljuk, az üzenet elküldését követően törlődnek.

Elérhetőségek

Telefonos nyitvatartás : H - P : 9.00 - 16.00

Telefon : +36 30 883 8442

E-mail : marketing@tothemoon.hu

Kapcsolat felvétele