Webfejlesztés

To The Moon Cégcsoport

Weboldal készítés, felújítás vagy akár teljesen újratervezés?
Akkor a legjobb helyen jár!

Weboldalak

Otthonról dolgozni?


Legyen Ön kis vagy nagyvállalkozó, vagy akár cégvezető, dolgozzon egyedül vagy csapatban, az otthoni munka elengedhetetlen eszköze egy jó weboldal vagy web rendszer!

Miért is lehetnek ezek Önnek fontosak? A weboldal vagy webshop főleg az ügyfelekkel való kapcsolattartában nyújt szerepet és segíti az értékesítést az online térben. A webes rendszerek pedig főleg egy vállalkozás vagy cég belső ügyeit, feladatait segít intézni, managelni és teljesítésüket könnyebbé varázsolni. Ezekkel a rendszerekkel akár többen együtt, egyedül vagy csoportokra bontva is lehetséges a munka folyamatok kiosztása, felügyelése és teljesítése.

Mi is a webes rendszer előnye? Az, hogy bárki bárhonnan bármilyen eszköz segítségével hozzá tud férni a közös adatokhoz és feladatokhoz, így nincs a munkavégzés egy fizikai szervezhez és ezzel együtt helyhez kötve.

Mennyibe kerül? Minden projekt eltérő mind bonyolultságban mind kivitelezésben így nagyon nehéz lenne fix árakat feltüntetni a weboldalon. Miután felveszi velünk a kapcsolatot Ön elmondja nekünk mi az a rendszer amire szüksége lenne. Általában már itt tudunk mondani egy hozzávetőleges árat. Ezután részletesen megtervezzük a rendszert és működését majd ezután tudunk pontos árajánlatot tenni.

Weboldalak

A jó weboldal a sikeres marketing egyik alapja!A weboldalak jelentik egyik fő profilunk! A mai világban sokan úgy érzik a Facebook és Instagram oldal helyettesíthet egy igényes weboldalt. Álláspontunk szerint ez a meglátás téves. Akár új ügyfelekről, üzleti partnerekről vagy meglévő vásárlókról van szó, rengeteg következtetést vonnak le az adott cégről a weboldal alapján. Az igényes, átlátható és felhasználó barát weboldal segít pozitív benyomást kelteni akár már első látásra is!

Miért velünk dolgozzon együtt? : Munkánk folyamán az Ön álmát szeretnénk megvalósítani. A weboldalt az Ön igényei alapján hozzuk létre, abban a stílusban amire szüksége van. Minden weboldalunk reszponzív így az összes felületen biztosítva a tökéletes megjelenést. Ezenfelül minden olyan rendszert beépítünk a weboldalba amire szükség van, ez alatt gondolunk hírlevél, fórum, blog, hír rendszer és még sokminden másra! További információkért és árajánlat kérésért vegye fel velünk a kapcsolatot.

Web Szolgáltatások

Tudjon meg többet web alapú szolgáltatásainkról és működésükről.

Weboldalak

A jó online marketing egyik alapja a weboldal. A jó weboldal szükséges minden olyan személynek aki eredményesen szeretne terjeszkedni az online világba. Ha többet szeretne megtudni weboldalainkról tekintse meg portfoliónkat vagy görgessen lejjebb és olvassa el az összefoglalónkat.

Chatbot fejlesztés

Annak, hogy könnyen és gyorsan kapcsolatot tudjon tartani ügyfeleivel vagy, hogy megkönnyítse az információ átadást a legegyszerűbb módja a chatbot! Chatbot tervezést, és készítést is vállalunk külön Facebook oldalra és külön weboldalakra. További információkért keressen fel bennünket a kapcsolat menüpontban.

Rendszerek

Megrendelésre készítünk egyedi, személyre szabott rendszereket cégeknek a gyors információ megosztásra vagy feladatok kézbesítésére. Tegye sokkal egyszerűbbé az Ön és munkatársai minden napjait. Itt csak a képzelet jelent határt!

Ingyenes konzultáció

Kérje ingyenes konzultációnkat a kapcsolat menüpontban. Kollégánk nemsokára felveszi önnel a kapcsolatot ahol válaszol esetlegesen felmerülő kérdésekre és előkészíti a közös munkafolyamatot.

Portfolió

Tekintse meg a korábbi projektjeink, általunk készített weboldalakat.

Babity Dominik / Weboldal

Babity Dominik / Weboldal

Babity Dominik / Weboldal

ThreeSixty Hungary / Weboldal

ThreeSixty Hungary / Weboldal

ThreeSixty Hungary / Weboldal

Fajsz község / Weboldal

Fajsz község / Weboldal

Fajsz község / Weboldal

Professional Market / Webshop

Professional Market / Webshop

Professional Market / Webshop

Bácska-Logistik Kft. / Weboldal

Bácska-Logistik Kft. / Weboldal

Bácska-Logistik Kft. / Weboldal

Piloxing / Weboldal

Piloxing / Weboldal

Filmek / Weboldal

Etippek / Weboldal

Etippek / Weboldal

Bistró / Weboldal

Bistró / Weboldal

Likvid / Weboldal

Likvid / Weboldal

Likvid / Weboldal

Futóbarátok / Weboldal

Futóbarátok / Weboldal

Kapcsolat

Írjon nekünk üzenetet, kérje ingyenes konzultációnkat és kollégánk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot!

A megadott adatait nem tároljuk, az üzenet elküldését követően törlődnek.

Elérhetőségek

Telefonos nyitvatartás : H - P : 9.00 - 16.00

Telefon : +36 30 883 8442

E-mail : marketing@tothemoon.hu

Kapcsolat felvétele